Mijn verzameling


Over de afgelopen jaren heb ik vele mooie emaille borden mogen verzamelen.

Hierbij een greep uit mijn reclameborden collectie: 

Emaille reclameborden verzameling


Emaille reclameborden verzameling in uw bezit die u wilt verkopen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een verzamelaar van emaille reclameborden in hart en nieren. Al op jonge leeftijd raakte ik besmet met het verzamelvirus. Mijn verzamelhart is door de jaren heen alsmaar groter geworden. Evenals mijn collectie oude emaille borden.

 

Mijn verzameling reclameborden heeft inmiddels een dusdanige omvang dat ik er een reclameborden museum voor heb ingericht. Bent u een collega reclameborden verzamelaar en wilt u uw collectie oude emaille borden verkopen? Dan houd ik me graag aanbevolen om uw vintage emaille borden van uw over te nemen. Want mijn emaille reclameborden verzameling mag dan al wel groot zijn. Maar als verzamelaar vind ik natuurlijk dat deze nooit groot genoeg kan zijn!


Vintage emaille borden


Als serieuze verzamelaar van vintage emaille borden sta ik open voor allerlei verschillende soorten borden. Ik richt mij met mijn verzameling niet op één specifiek type emaille reclamebord. Dit is ook terug te zien in mijn verzameling. Mijn collectie oude emaille borden is heel divers.

 

Wanneer u uw emaille reclameborden verzameling wilt verkopen, sta ik dus open voor allerlei verschillende borden. Het enige criterium dat ik hanteer, is dat de borden oud moeten zijn. Ik koop namelijk enkel vintage emaille borden. Oftewel: de reclameborden moeten afkomstig zijn uit de jaren zestig, of nog ouder zijn.

 

Verschillende soorten reclameborden


Voor mijn emaille reclameborden verzameling ben ik geïnteresseerd in eigenlijk alle soorten vintage reclameborden. In mijn verzameling zijn emaille reclameborden uit de levensmiddelenindustrie ruim vertegenwoordigd. Maar ook emaille reclameborden uit hele andere branches kunt u terugzien in mijn reclameborden museum.

 

Dus wilt u uw eigen reclameborden verzameling verkopen? Of heeft u een emaille reclameborden verzameling geërfd van een dierbare? En zou u deze graag willen verkopen? Of bent u simpelweg nieuwsgierig naar de waarde van de verzameling van de collectie? Laat het mij dan weten en neem direct contact op!