GRATIS taxatie laten uitvoeren?


Wilt u in contact komen met mij? Vul dan het contactformulier in.

Direct bellen of mailen is uiteraard ook mogelijk.


Wij voeren GRATIS en geheel vrijblijvend een taxatie voor u uit!

Voor 1 reclamebord of voor uw gehele collectie.

Whatsapp uw foto's naar bovenstaand telefoonnummer 

OF stuur uw foto's naar bovenstaand email adres.

 
 
 
 
 


Taxatie emaille bord laten uitvoeren?


Taxatie emaille bord nodig? Kent u de waarde van uw oude emaille borden niet? En bent u wel nieuwsgierig naar de waarde van het object? Dan kunt u bij mij terecht voor een vakkundige taxatie reclameborden. Als ervaren reclameborden verzamelaar heb ik uitgebreide kennis omtrent vintage emaille reclameborden.

 

Mijn liefde voor verzamelen is al lang geleden ontstaan. Al op jonge leeftijd hield ik me bezig met verzamelen. Dit verzamelvirus is nooit meer overgegaan, integendeel. Mijn verzameling oude emaille reclameborden is behoorlijk gegroeid. Maar wat mij betreft kan deze collectie nooit compleet zijn. Ik ben dan ook nog steeds geïnteresseerd in mooie oude emaille reclameborden als aanvulling op mijn verzameling.

 

Emaille reclamebord gezocht


Wilt u een emaille reclamebord verkopen? Was u voorheen bijvoorbeeld zelf verzamelaar van reclameborden, maar bent u met deze hobby gestopt? Of heeft u een oude verzameling emaille reclameborden van een dierbare geërfd? En heeft u zelf geen verdere interesse naar de verzameling? Dan kunt u aan mij uw oude emaille reclamebord verkopen.

 

Emaille reclameborden zijn hele specifieke objecten. Het is doorgaans niet iets dat iemand op zolder heeft liggen. Heeft u het voorrecht om een mooie emaille reclameborden verzameling in uw bezit te hebben? Dan kom ik graag met u in contact als u deze wilt verkopen. En uiteraard ook voor een professionele taxatie emaille bord kunt u met uw verzameling bij mij langskomen.

 

Gevraagd emaille reclamebord: verschillende soorten


Gevraagd: emaille reclamebord! Mijn verzameling reclameborden is groot. Dusdanig groot dat ik er een reclameborden museum voor heb ingericht. Hier is nog voldoende plek voor nog meer mooie antieke reclameborden. Dus wilt u uw reclameborden verzameling van de hand doen? Laat het mij dan weten! Uiteraard help ik u ook graag verder met een taxatie emaille bord.

 

In mijn uitgebreide reclameborden collectie komen allerlei verschillende soorten borden voor. Van reclameborden van elektronicamerken tot reclameborden van merken van levensmiddelen. Mijn interesse is breed. Ik koop dan ook allerlei verschillende soorten emaille reclameborden in. De enige voorwaarde is dat de borden oud moeten zijn (minimaal uit de jaren zestig).